top of page

Sat, 16 Oct

|

Vinjeøra

Jentehelg med yoga på Grønset gard

Legg fra deg alle prestasjonskrav og unn deg et friminutt på tampen av høstferien med energigivende yoga i vakre omgivelser. Mari Westad fra Yoga In The Fjords vil sammen med Grønset Gard sørge for et balsamisk opphold med aktivitet, hvile og næring til kropp og sjel.

Registration is Closed
See other events
Jentehelg med yoga på Grønset gard
Jentehelg med yoga på Grønset gard

Time & Location

16 Oct 2021, 10:00 am GMT+2 – 17 Oct 2021, 11:00 am GMT+2

Vinjeøra, Vinjefjordsveien 766a, 7203 Vinjeøra, Norway

About the event

Kryp inn i klær som lar deg puste, slipp magen ut og skuldrene ned. Det er tid for å være bare deg selv et par dager. Kanskje sammen med ei god venninne du gjerne vil ha mer tid sammen med? Sammen med Mari fra Yoga In The Fjords byr vi på ro og velvære i vakre og historiske omgivelser. Her kan du finne pusten og roen, nyte livet, naturen og vennskapet.

YOGA IN THE FJORDS Mari Westad fra Yoga In The Fjords er sertifisert hatha yoga lærer ved Krishna Village utenfor Byron Bay i Australia (YTT200). I yogatimene til Mari er det høyt under taket, en positiv tone og med drypp av filosofi. Mari har fokus på det elementære i yoga, så her trenger du ikke å være bekymret for at du må stå på hendene eller ut i spagaten. Timene er for alle, og den viktigste personen vi møter på matta er oss selv.

BÆREKRAFTIG GARDSGLAM OG VELVÆRE Å komme til Grønset Gard er å ta en reise tilbake til det stilfulle 20- og 30-tallet. Sateng og fløyel, velvære og glam kombinert med ro, vennskap og energipåfyll. De vakre soverommene i våningshuset har hver sin personlighet med samme stilfulle innredning som resten av garden.

PRIS KR 3.350,- PER PERSON, INKLUDERER; •3 økter Yoga med Mari fra Yoga In The Fjords •1 x overnatting i delt dobbeltrom på Grønset Gard (Ekstra for enerom: 595,-) •1 x frokost •Lunch •Bålmat på GrønsetSetra •1 x middag i Gammelfjøset

BÅLKOS PÅ SETRA Etter den første yoga-økta lørdag, kan du bli med opp på Grønsetsetra. Vi finner den indre balansen mellom fjellene og nyter energien fra bålet og avslappet turmat, før vi vandrer tilbake til middag på gården. Etter et bedre måltid hjelper Mari deg med å roe ned før hodet lander mykt på puta.

EGENTID OG AVSLAPPING Vi lover at ditt besøk blir kjemisk rent for stress og mas. Hos oss blir du lullet inn i en boble av velvære, fargerik mat, avslapping og kos. Dyrk deg selv og vennskap, lad batteriene og unn deg selv et skikkelig avbrekk fra hverdagen. Alle har godt av å bli bortskjemt i blant. Du også ❤️

Schedule


  • 1 hour

    Innsjekk


  • 1 hour 30 minutes

    Yoga

6 more items available

Share this event

bottom of page